Diensten

Elke organisatie is uniek, daarom bieden wij maatwerk oplossingen die passen bij de behoeften van onze klanten. Onze diensten helpen organisaties en hun medewerkers groeien en zich aan te passen aan veranderingen. Hoe kunnen we jouw organisatie helpen?

Onze diensten

Functiehuis & ontwikkeling

Functiehuis en ontwikkelpaden

ShapR creëert aantrekkelijke en interactieve functiehuizen en ontwikkelpaden voor duidelijke structuur, groeiperspectieven en betrokkenheid van medewerkers.

Performance- en talentontwikkeling

ShapR, in samenwerking met Treams, biedt een ontwikkelplatform voor performance, ontwikkeling en medewerker-betrokkenheid, met concrete tools en ondersteuning.

Beloning en arbeidsvoorwaarden

Salarisstructuur en benchmarks

ShapR creëert heldere salarisstructuren en ontwikkelpaden voor betrokkenheid en duidelijke structuur binnen organisaties. 

Arbeidsvoorwaardengids, Cao- en pensioencommunicatie

ShapR maakt het arbeidsvoorwaardengids en andere documenten toegankelijk en visueel aantrekkelijk, zodat medewerkers gemakkelijk belangrijke informatie vinden en begrijpen.

HR-strategie en organisatieontwikkeling

HR as a Service

HR as a Service van ShapR biedt groeiende organisaties een complete HR-oplossing met wekelijks advies, medewerkersportaal, administratie, en instrumenten voor professionalisering.

Reorganisaties, fusies en harmonisaties

ShapR biedt expertise in complexe HR-processen zoals kostenbesparingen, fusies en arbeidsvoorwaardenhar-monisatie na acquisities.

Employer branding

ShapR helpt bij het definiëren en uitdragen van je employer brand, waardoor je opvalt in de arbeidsmarkt, het juiste talent aantrekt en het recruitmentproces efficiënter wordt.

People analytics

ShapR verbetert HR-besluitvorming door middel van data-analyse, waardoor belangrijke HR-prioriteiten worden geïdentificeerd en effectieve rapportages worden gegenereerd.

Adoptie- en change aanpak

ShapR leidt veranderingsprocessen met een gerichte aanpak en digitale toolkit, zodat nieuwe oplossingen optimaal worden benut.

Hybride werken

ShapR optimaliseert hybride werken door beleid, communicatie en werkplekinrichting te verbeteren, voor meer tevredenheid en betere prestaties.

HR-tools en -processen

Onboardingplatform en -proces

ShapR optimaliseert de onboardingervaring met een gestroomlijnde aanpak en digitale toolkit, waardoor nieuwe medewerkers snel en effectief worden ingewerkt en zich kunnen integreren in het team.

Medewerkerportalen

ShapR optimaliseert HR met een intuïtief medewerkerportaal en community, bevordert kennisdeling en efficiëntie in de organisatie.

Automatiseren HR-processen

ShapR automatiseert jullie HR-processen intern, verhoogt efficiëntie en verduidelijkt verantwoordelijkheden, wat zorgt voor professionaliteit binnen de organisatie.