Onboardingplatform en -proces

De onboardingsreis

Heb je veel moeite gedaan om de juiste mensen binnen te halen en gaan ze vervolgens alsnog weg op korte termijn? Zijn er veel verschillende afdelingen betrokken bij de onboarding, maar weet niemand precies wanneer ze wat moeten doen? Verloopt de onboarding chaotisch en zijn medewerkers daardoor minder snel up & running? Dan is het belangrijk om de onboardingreis te automatiseren, digitaliseren en alle benodigde informatie op 1 centrale plek samen te brengen.

Hoe we te werk gaan

Onboarding is meer dan het inwerken in een nieuwe functie. Het omvat het regelen van de benodigde praktische zaken, het eigen maken van het organisatie-DNA en het meegeven van een optimale beleving. We creëren een onboardingplatform en automatiseren de procesflow met alle vereiste stappen en informatie zodat we de nieuwe medewerkers door alle benodigde processtappen heen loodsen. Daarnaast dompelen we de nieuwe medewerkers onder in hun persoonlijke onboardingreis en de cultuur van de organisatie.

Onboardingservaring

Medewerkers hebben een optimale onboardingervaring en zijn snel ingewerkt, zowel binnen de eigen functie als binnen het team en jullie unieke organisatie-DNA.

Nieuwe medewerkers weten precies wat van hen wordt verwacht in hun functie.
Ze kunnen informatie makkelijk terugvinden in een aantrekkelijk platform.
De nieuwe medewerker, leidinggevende en buddy worden stap voor stap door de geautomatiseerde workflows geloodst.

Onboardingsgids en portaal

Wij maken een op maat een Innovatief Medewerkerportaal: Gebruiksvriendelijk, zelfbeheerbaar in SharePoint. Optimaliseert de medewerkersbeleving en begeleidt de employee journey. Daarnaast ook een papieren versie van het portaal.

Onboardings journey

Wij verzorgen een complete digitale onboarding met gestructureerde informatie, efficiënte processen en duidelijke roldefinitie, verhoogt de betrokkenheid en waarde van nieuwe medewerkers.