medewerkerportalen

Efficiënte HR-oplossingen

Kost het beantwoorden van vragen HR (te) veel tijd? En is HR- en opleidingsinformatie versnipperd aanwezig waardoor medewerkers door de bomen het bos niet meer zien? En wil je dat mensen kennis en informatie met elkaar delen, maar komt dit niet vanzelf op gang? In jullie gebruikersvriendelijke en aantrekkelijke medewerkerportaal, digitale academie en -community vindt iedereen de voor hen relevante en belangrijke HR-topics, leerlijnen/opleidingsmodules. Al deze informatie, kennis en inspiratie is op één centrale plek en intuïtief vindbaar.

Hoe we te werk gaan

Voordat we het medewerkerportaal, digitale academie en de community ontwikkelen achterhalen we de ideale medewerkerbeleving en –journey. Wat kenmerkt het zoekgedrag van jullie interne doelgroepen en wanneer maken zij daadwerkelijk gebruik van een portaal? Op basis hiervan creëren we een design, look & feel en structuur die inspireren en uitnodigen. Het zet direct aan tot actie, kennisdeling en samenwerking. Het portaal heeft een uitgekiende, intuïtieve structuur. Het neemt een medewerker bij de hand in alle onderdelen van de employee journey.

Voordelen van een medewerkerportaal

Nieuwsberichten, (HR- en opleidings) informatie en events zijn makkelijk vindbaar en medewerkers inspireren medewerkers elkaar onderling.

Flinke efficiencyslag in dagelijks werk voor HR, medewerkers & managers.
Uniformiteit in de werkwijze en informatievoorziening en daarmee toename van de professionaliteit van de organisatie.

UWV portaal

Alle informatie over je arbeidsvoorwaarden op een centrale plek? Een medewerkersportaal biedt ook een centrale locatie voor efficiënt beheer en communicatie van salaris, verlof en andere voordelen.

Medewerkerportaal Renewi

Een medewerkerportaal fungeert als centrale digitale hub voor bedrijfsinformatie, communicatie en HR-functionaliteiten. Het biedt medewerkers in Nederland, België en de UK eenvoudige toegang tot kort en bondig beschreven HR-informatie, waardoor HR Services gemakkelijker naar regelingen op het portaal kan verwijzen.