Wat we doen

Met onze innovatieve HR-oplossingen en expertise vormen wij de schakel tussen mens en technologie om jouw organisatie gedreven en succesvol te maken. Together, we will make work flow!

Van gewone banen naar buitengewone belevingen

Binnen ShapR houden we ons dagelijks bezig met de innovatie van People & Change. Wij geloven dat medewerkers pas écht op een nieuwe manier gaan werken als het leuker, makkelijker en nuttiger voor ze is. Wij zorgen voor geïnspireerde medewerkers die in hun flow zitten. Dat draagt bij aan werkgeluk en zingeving. Wij transformeren traditionele HR-afdelingen naar People & Change-afdelingen die expertise, digitalisering en creativiteit uitademen.

ShapR's aanpak voor maximale werkprestaties

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en daar zijn we het bij ShapR helemaal mee eens. Weg van langdradige en saaie teksten. We creëren intuïtieve, innovatieve en digitale werkomgevingen die medewerkers helpen het maximale uit zichzelf te halen. We zijn vakidioten op de inhoud en met een scherp oog voor detail zorgen we ervoor dat alles visueel en digitaal tot in de finesse is uitgewerkt.

Ons People & Flow-model

Wij werken altijd volgens ons People & Flow-model. Dit model volgt een specifieke werkwijze bestaande uit drie fases: People & Change, Content & Creative, en Digital & Data. Wij geloven dat er pas echt sprake is van een duurzame oplossing wanneer alle drie de hoeken samen komen. De People & Change hoek staat voor de inhoudelijke oplossing die wij bieden. Content & Creative zorgt ervoor dat de inhoudelijk oplossing visueel aantrekkelijk is. Digital & Data brengt vervolgens alles samen in een digitale omgeving, hier smelten de inhoud en het visuele aspect samen.

Hier kunnen we jouw organisatie mee helpen

ShapR's kernwaarden

Bij ShapR zorgen we ervoor dat medewerkers maximale zingeving en uitdaging in hun werk ervaren. Ze zitten in de flow: dat is ons doel. We kijken naar het proces achter de mensen en zorgen dat deze optimaal ingezet wordt. Onze kernwaarden zijn onze leidraad. Deze kernwaarden drijven ons gedrag en komen terug in iedere ShapR.

Zie jij het potentieel om werkplekken te transformeren en een verschil te maken in de manier waarop mensen werken? Dan is dit jouw uitnodiging om te solliciteren!