HR as a Service

Ontzorgende HR-oplossingen voor groei

Merk je als groeiende dat HR-zaken steeds meer tijd in beslag neemt? Focus je je daardoor (te) veel op interne zaken en daardoor (te) weinig op het laten groeien van je organisatie? En kun je HR-vragen daarnaast niet meer “even snel” beantwoorden naast je rol als ondernemer of manager omdat de vragen steeds complexer worden? Wij kunnen je helpen door jouw HR helemaal voor je uit handen te nemen zodat jij je weer kunt richten op de groei van je bedrijf!

Hoe we te werk gaan

Als groeiende organisatie krijg je steeds meer medewerkers. En medewerkers hebben vragen en behoeften. Als groeiende organisatie is er in toenemende mate behoefte aan structuur, duidelijkheid en informatie over HR-regelingen en spelregels. Je moet daarnaast compliant zijn aan de Nederlandse arbeidswetgeving, een gestructureerde administratie hanteren en een efficiënt payroll-proces inrichten. Het is voor de continuïteit van jouw organisatie nodig om medewerkers aan jouw organisatie te verbinden en aantrekkelijk te zijn voor nieuwe medewerkers. Je hebt behoefte aan een HR-afdeling, maar het opzetten van een volledige HR-organisatie met de benodigde HR-specialisten is nog te duur. Met HR as a Service, zorgen wij ervoor dat jij verschillende specialisten tot je beschikking hebt, zodat jouw HR-organisatie kan worden opgebouwd. En dit is juist wat HR as a Service biedt.

Boost jouw HR-afdeling: efficiëntie, professionaliteit en groei

Er wordt een solide basis voor jouw HR-afdeling gelegd. In ieder geval staat er een HR-adviseur voor minimaal 2 uur per week tot jouw beschikking, wordt er een medewerkerportaal voor je gebouwd en wordt de basis gelegd voor een strakke medewerkersadministratie. Daarnaast maak je gelijk een professionaliseringsslag door de ontwikkeling van HR-instrumenten en -beleid waar jouw organisatie behoefte aan heeft. En dat allemaal zonder dat je een team aan (dure) specialisten hoeft aan te nemen. Met een laagdrempelige investering is dit dé kick-start van jouw HR-afdeling.
Afhankelijk van het pakket, krijg je het volgende: Samen ontwikkelen we verschillende HR-instrumenten om jouw organisatie in te richten.
Je creëert rust en duidelijkheid in de organisatie, omdat collega’s zelf informatie kunnen vinden op hun eigen medewerkersportaal
Je krijgt een data gedreven HR-afdeling doormiddel van onze digitale oplossingen
Jouw organisatie is professioneel, behoudt huidige medewerkers en trekt nieuwe aan.

Roadmap

Van A tot Z zorgen wij dat jouw HR-organisatie kan worden opgebouwd voorzien van alle inhoudelijke stappen.

Tickettool

Met de tickettool door ons ontwikkeld kunnen HR-vragen en -verzoeken efficiënt worden ingediend, gevolgd en afgehandeld, waardoor de communicatie en probleemoplossing binnen het bedrijf worden verbeterd.

HR service portaal

Wij bieden op maat gemaakte HR-serviceportalen aan om jouw bedrijf te helpen bij het efficiënt beheren van HR-processen en communicatie.