Employer branding

Opvallen op de arbeidsmarkt?

Wil jij opvallen in deze krappe arbeidsmarkt om het beste talent aan te trekken? Kost het (te) veel tijd om goede mensen voor kritische vacatures te vinden en kun je daardoor niet verder groeien als organisatie? Laat ons je helpen om jouw employer brand vast te stellen en uit te dragen richting jouw specifieke doelgroepen door middel van campagnes, een werkenbij-site, herschreven pakkende vacatureteksten in jullie eigen stijl en het neerzetten van een strak geautomatiseerd recruitmentproces.

Hoe we te werk gaan

Een employer branding project met ShapR zorgt altijd voor energie en het inzichtelijk krijgen van waarin jij als organisatie écht onderscheidend bent. We onderzoeken spelenderwijs waarom mensen juist bij jullie moeten komen werken en ontwerpen de juiste middelen. En wanneer zij zich vervolgens aandienen, ze langs een lekker lopend proces en met het juiste gevoel hun recruitmentbeleving doorlopen.

Krachtige employer brand

Jullie employer brand sluit aan op jullie organisatie-DNA en trekt de juiste nieuwe medewerkers aan.

Jullie uitstraling richting de arbeidsmarkt is in lijn met wie jullie echt zijn.
Deze uitstraling is aansprekend voor specifiek jullie doelgroep en gegoten in een gaaf visueel concept, look & feel en effectieve uitingen.
Er is een toename van het aantal kandidaten op vacatures (incl. de lastige vacatures).
Het recruitmentproces kost minder tijd en geld omdat de toestroom van kandidaten makkelijker gaat en het proces geautomatiseerd is.

Employer branding; stijlgids

Een employer branding-stijlgids kan een bedrijf helpen zijn identiteit te versterken, talent aan te trekken en het wervingsproces te stroomlijnen door consistentie en cohesie te bevorderen in alle aspecten van het employer brand, van communicatie tot wervingsmateriaal.