Functiehuis en ontwikkelpaden

Functiehuis op maat

Is je organisatie de afgelopen tijd flink veranderd of gegroeid? Hebben jouw medewerkers daardoor behoefte aan duidelijkheid en structuur? En willen ze weten hoe ze door kunnen groeien en wat er in die andere functie wordt verwacht? Dan ben je toe aan een nieuw of aangepast functiehuis en ontwikkelpaden. Ons functiehuis geeft duidelijkheid en structuur, maar dan op een leuke, aantrekkelijke en interactieve manier. Zo is jouw functiehuis nooit meer saai papierwerk maar gaan mensen er proactief mee aan de slag.

Hoe we te werk gaan

Binnen onze functiehuisprojecten ontwikkelen we korte, bruikbare functieprofielen eventueel met competenties. En omdat we het functiehuis direct integreren met ontwikkeling, staat het functieprofiel niet meer persé centraal voor de medewerker. Het functiehuis geeft inzicht in de rol, verantwoordelijkheden en ontwikkelmogelijkheden. Uiteraard gaan onze functiewaarderingsexperts ook aan de slag met de functiewaarderingen en ben je op dat vlak ook gedekt als organisatie.

Functiehuizen en ontwikkelpaden: de sleutel tot duidelijkheid en groei

Medewerkers hebben duidelijkheid over de verantwoordelijkheden, vereiste resultaten doorgroeimogelijkheden en hebben de tools in handen om aan de slag te gaan met hun ontwikkeling en talent.

Medewerkers snappen wat hun verantwoordelijkheid is en bij welke inschaling dit hoort.

Medewerkers hebben inzicht in de concrete ontwikkelmogelijkheden.

Medewerkers vinden het functiehuis aantrekkelijk en uitnodigend om ermee aan de slag te gaan.

Ontwikkelpaden

Leid medewerkers naar professioneel succes met gestructureerde groeitrajecten, bevorder ontwikkeling en behoud talent via duidelijke carrièretrajecten en gerichte competentieverbetering binnen je organisatie.

 

Functie profielen

Definieer nauwkeurige, aantrekkelijke rollen met heldere verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden om talent aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen.

 

Functiehuis

Bouw een dynamisch raamwerk voor heldere functiestructuren, competenties en ontwikkelingspaden, creëer betrokkenheid en stuur effectief talentbeheer binnen je organisatie.